Normal view MARC view ISBD view

Ο αιχμάλωτος της Ζέντα / Χόουπ Άντονυ · μετάφραση Ρώσση - Ζαΐρη Ρένα.

By: Hope, Anthony, 1863-1933 [Author].
Contributor(s): Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα, 19-- [Translator] | Ρώσση-Πέτσιου, Ελένη, 19-- [Editor] | Αποστολίδου, Κατερίνα, 1960- [Cover illustrator].
Material type: TextTextPublisher: Αθήνα: Ρώσσης, 1988Description: 157 σ. : εικ. · 21 εκ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- ΜυθιστόρημαDDC classification: 823 Other classification: ΠΜ/(ΞΕΝ)/ΧΟΟ Summary: Ο Άγγλος Ρούντολφ Ράσεντιλ ζει μια ήρεμη ζωή, μέχρι τη στιγμή που βρίσκεται, άθελά του, αναμεμειγμένος στις υποθέσεις ενός ξένου βασιλείου, της Ρουριτανίας. Όλα ξεκινούν όταν ο Ρούντολφ επισκέπτεται τη χώρα για να παρακολουθήσει τη στέψη του νέου βασιλιά. Η ομοιότητά του με τον πρίγκιπα θα τον οδηγήσει σε απίστευτες περιπέτειες, αλλά και στον έρωτα, που θα συναντήσει στο πρόσωπο της πανέμορφης πριγκίπισσας Φλάβια.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΜ/(ΞΕΝ)/ΧΟΟ (Browse shelf) 1 Available C4603

Ο Άγγλος Ρούντολφ Ράσεντιλ ζει μια ήρεμη ζωή, μέχρι τη στιγμή που βρίσκεται, άθελά του, αναμεμειγμένος στις υποθέσεις ενός ξένου βασιλείου, της Ρουριτανίας. Όλα ξεκινούν όταν ο Ρούντολφ επισκέπτεται τη χώρα για να παρακολουθήσει τη στέψη του νέου βασιλιά. Η ομοιότητά του με τον πρίγκιπα θα τον οδηγήσει σε απίστευτες περιπέτειες, αλλά και στον έρωτα, που θα συναντήσει στο πρόσωπο της πανέμορφης πριγκίπισσας Φλάβια.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.