Normal view MARC view ISBD view

Το μυστήριο της ψεύτικης γάτας / Άρντεν Ουίλιαμ · μετάφραση Σίνου Κίρα - Φιλιππούση Ελεάννα.

By: Arden, William, 1924-2005 [Author].
Contributor(s): Σίνου, Κίρα, 1923-2007 [Translator] | Φιλιππούση, Ελεάννα, 19-- [Translator] | Παρίση, Διατσέντα, 19-- [Cover designer].
Material type: TextTextSeries: Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ; Νεανική βιβλιοθήκη · 94.Publisher: Αθήνα: Ψυχογιός, 1995Description: 188 σ. · 21 εκ.ISBN: 9602741465.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- Ιστορίες μυστηρίουDDC classification: 813 Summary: Γιατί ο άγνωστος άντρας προσπάθησε να κλέψει από το λούνα-παρκ την κακοφτιαγμένη γάτα που έδιναν ως έπαθλο στον πάγκο της σκοποβολής; Ποια μπορεί να είναι η αιτία για τα διάφορα ατυχήματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους και ζώα; Ποιος είναι ο άνθρωπος με το τατουάζ και ποιο μυστικό μπορεί να κρύβεται κάτω από μια αθώα εμφάνιση; Οι Τρεις Ντετέκτιβ αναλαμβάνουν και πάλι να βρουν απαντήσεις σ' όλα αυτά τα ερωτηματικά. Διαβάστε και τα άλλα βιβλία με τα μυστήρια που διαλευκαίνουν οι Τρεις Ντετέκτιβ.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΑΡΝ (Browse shelf) 1 Available C3678

Τίτλος πρωτοτύπου: THE MYSTERY OF THE CROOKED CAT

Γιατί ο άγνωστος άντρας προσπάθησε να κλέψει από το λούνα-παρκ την κακοφτιαγμένη γάτα που έδιναν ως έπαθλο στον πάγκο της σκοποβολής; Ποια μπορεί να είναι η αιτία για τα διάφορα ατυχήματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους και ζώα; Ποιος είναι ο άνθρωπος με το τατουάζ και ποιο μυστικό μπορεί να κρύβεται κάτω από μια αθώα εμφάνιση; Οι Τρεις Ντετέκτιβ αναλαμβάνουν και πάλι να βρουν απαντήσεις σ' όλα αυτά τα ερωτηματικά. Διαβάστε και τα άλλα βιβλία με τα μυστήρια που διαλευκαίνουν οι Τρεις Ντετέκτιβ.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.