Normal view MARC view ISBD view

Η μικρή Ζοζεφίνα / Γκρίπε Μαρία · μετάφραση Λοΐζου Μάρω.

By: Gripe, Maria, 1923-2007 [Author].
Contributor(s): Ζαμπέλης, Πέτρος, 1939- [Illustrator, Cover designer] | Μενδρινού, Άννα, 19-- [Editor] | Λοΐζου, Μάρω, 1940-2007 [Translator].
Material type: TextTextSeries: Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη.Publisher: Αθήνα: Ψυχογιος, 1986Edition: 5η έκδ.Description: 164 σ. : εικ. · 25 εκ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- ΜυθιστόρημαDDC classification: 839.73 Awards: Διεθνές Βραβείο Άντερσεν. Summary: Η Ζοζεφίνα, η μικρή κόρη ενός παπά, είναι γεμάτη φαντασία και διάθεση για περιπέτεια. Οι μεγάλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις δικές τους δουλειές και δεν της πολυδίνουν σημασία. Έτσι κι αυτή μια μέρα παίρνει μαζί της το παλιό της μαϊμουδάκι, δύο σάντουιτς, μισή μηλόπιτα και τρεις βούρτσες - μια για τα δόντια, μια για τα μαλλιά και μια για τα παπούτσια - και φεύγει. Η Ζοζεφίνα έχει τώρα δρόμο μακρύ μπροστά της. . .
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΓΚΡ (Browse shelf) 1 Available C1206

Πρώτη έκδοση: 1979. Η "Μικρη Ζοζεφινα" Μαζι Με Τα Αλλα Δυο Βιβλια Της Ιδιας Συγγραφεως, "Ουγκο", "Ουγκο Και Ζοζεφινα" Αποτελεσαν Το Θεμα Της Παγκοσμια Γνωστης Κινηματογραφικης Ταινιας "

Τίτλος πρωτοτύπου: JOSEFIN

Η Ζοζεφίνα, η μικρή κόρη ενός παπά, είναι γεμάτη φαντασία και διάθεση για περιπέτεια. Οι μεγάλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις δικές τους δουλειές και δεν της πολυδίνουν σημασία. Έτσι κι αυτή μια μέρα παίρνει μαζί της το παλιό της μαϊμουδάκι, δύο σάντουιτς, μισή μηλόπιτα και τρεις βούρτσες - μια για τα δόντια, μια για τα μαλλιά και μια για τα παπούτσια - και φεύγει. Η Ζοζεφίνα έχει τώρα δρόμο μακρύ μπροστά της. . .

Διεθνές Βραβείο Άντερσεν.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.