Normal view MARC view ISBD view

Ο μικρός καπετάνιος / Μπίχελ Πάουλ · μετάφραση Χουκ - Αποστολοπούλου Ελένη.

By: Biegel, Paul, 1925-2006 [Author].
Contributor(s): Χουκ-Αποστολοπούλου, Ελένη, 19-- [Translator] | Hollander, Carl, 1934-1995 [Illustrator] | Κοντολέων, Μάνος, 1946- [Translator].
Material type: TextTextSeries: Γαλάζιο δελφίνι · 150.Publisher: Αθήνα: Ψυχογιός, 1999Description: 198 σ. : εικ. · 22 εκ.ISBN: 9602743387.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- Μυθιστόρημα -- ΠεριπέτειεςDDC classification: 839.31 Awards: Βραβείο Ολλανδικής παιδικής Λογοτεχνίας 1965 για το "Ο βασιλιάς των χάλκινων βουνών". | Βραβείο: Χρυσό Μολυβί, 1971. Summary: Γενναίος, ορμητικός, θαρραλέος αλλά και σοβαρός, λιγομίλητος και πάντα ήρεμος, ο μικρός καπετάνιος ξεκινάει με το καράβι του, το "Αβύθιστο", για μεγάλες περιπέτειες. Παρέα με το φοβητσιάρη Θωμάκο, το Μαρικάκι και το χοντρο-Σταφίδα, περνάνε από την Πύλη του Δράκου, αράζουν στο λιμάνι του Παπαγάλου και φέρνουν τη χαρά στην πόλη της ομίχλης. Αν αυτό δεν είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά βιβλία περιπέτειας, τότε θέλω να δω ποιο πραγματικά μπορεί να είναι! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΜΠΙ (Browse shelf) 1 Available C5254

Τίτλος πρωτοτύπου: DE KLEINE KAPITEIN

Γενναίος, ορμητικός, θαρραλέος αλλά και σοβαρός, λιγομίλητος και πάντα ήρεμος, ο μικρός καπετάνιος ξεκινάει με το καράβι του, το "Αβύθιστο", για μεγάλες περιπέτειες. Παρέα με το φοβητσιάρη Θωμάκο, το Μαρικάκι και το χοντρο-Σταφίδα, περνάνε από την Πύλη του Δράκου, αράζουν στο λιμάνι του Παπαγάλου και φέρνουν τη χαρά στην πόλη της ομίχλης. Αν αυτό δεν είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά βιβλία περιπέτειας, τότε θέλω να δω ποιο πραγματικά μπορεί να είναι! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!

Βραβείο Ολλανδικής παιδικής Λογοτεχνίας 1965 για το "Ο βασιλιάς των χάλκινων βουνών".

Βραβείο: Χρυσό Μολυβί, 1971.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.