Normal view MARC view ISBD view

Όλιβερ Τουίστ / Ντίκενς Τσάρλς.

By: Dickens, Charles, 1812-1870 [Author].
Contributor(s): Ανδρεόπουλος, Θ, 19-- [Illustrator] | Παπαδημητρίου-Μπιρμπίλη, Αναστασία, 19-- [Editor] | Στρατίκης, Πότης, 1926- [Translator] | Βενετούλιας, Μιχάλης, 19-- [Cover designer].
Material type: TextTextSeries: Λογοτεχνική βιβλιοθήκη; Για παιδιά και νέους · 1.Publisher: Αθήνα: Άγκυρα, 1991Description: 122 σ. : εικ. · 23 εκ.ISBN: 9602340007Χ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- ΜυθιστόρημαDDC classification: 813 Other classification: ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΝΤΙ Summary: Το μυθιστόρημα του Ντίκενς "Όλιβερ Τουίστ" δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές έργο του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο μικρός Όλιβερ συγκινεί πάντα και η ζωή του αποτελεί ένα κοινωνικό ευαγγέλιο. Ο Κάρολος Ντίκενς έχει πλάσει ολοζώντανους ήρωες και έχει περιγράψει γνήσια ανθρώπινα πάθη. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που ο "ΌλιΒερ Τουίστ", σ' όλο τον κόσμο, γνωρίζει συνεχείς επανεκδόσεις, ενώ ως κινηματογραφικό έργο παρουσιάζεται συχνά στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΝΤΙ (Browse shelf) 1 Available C2522

I.s.b.n. (Οπισθόφυλλου): 960-234-007-Χ.

Το μυθιστόρημα του Ντίκενς "Όλιβερ Τουίστ" δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές έργο του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο μικρός Όλιβερ συγκινεί πάντα και η ζωή του αποτελεί ένα κοινωνικό ευαγγέλιο. Ο Κάρολος Ντίκενς έχει πλάσει ολοζώντανους ήρωες και έχει περιγράψει γνήσια ανθρώπινα πάθη. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που ο "ΌλιΒερ Τουίστ", σ' όλο τον κόσμο, γνωρίζει συνεχείς επανεκδόσεις, ενώ ως κινηματογραφικό έργο παρουσιάζεται συχνά στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.