Normal view MARC view ISBD view

Ο πλανήτης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων / Ροντάρι Τζιάνι · μετάφραση Αρβανιτάκη Χαρά - Γρηγοριάδου - Σουρέλ Γαλάτεια.

By: Rodari, Gianni, 1920-1980 [Author].
Contributor(s): Αρβανιτάκη, Χαρά, 19-- [Translator] | Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 [Translator] | Φουντουκλής, Αλέκος, 19-- [Illustrator, Cover designer] | Νεγρεπόντης, Γιάννης, 1930-1991 [Adapter].
Material type: TextTextSeries: Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους; Χελιδόνια · 4.Publisher: Αθήνα: Πατάκης, 1987Edition: 4η έκδ.Description: 188 σ. : εικ. · 23 εκ.ISBN: 9602931299 ΑΔΕΤΟ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- Διαστημικές περιπέτειεςDDC classification: 853 Other classification: ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΡΟΝ Awards: Διεθνές Βραβείο Άντερσεν.Summary: Τι θέλουν τα παιδιά; Διαστημική περιπέτεια, καλαμπούρια, αστεία, λογοπαίγνια, αγωνία και μυστήριο; Όλα τα βρίσκουν στο πανέξυπνο-μα και τρυφερό- αυτό βιβλίο του Ροντάρι. Και θα γνωριστούν με δυο αξέχαστα παιδιά: το Μάρκο και τη Μάρκους! Μη σας παραξενεύει που τα ονόματά τους μοιάζουν. Του αρέσουν αυτά του Ροντάρι, που μάλιστα έχει την τέχνη, έξυπνα, χωρία να το καταλαβαίνεις, να περνάει εδώ μέσα απ' όλα αυτά το μήνυμα του: ειρήνη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΡΟΝ (Browse shelf) 1 Available C985

Δευτερο I.s.b.n.: 960-293-130-2 (Δεμενο).

Τίτλος πρωτοτύπου: IL PIANETA DEGLI ALBERI DI NATALE

Τι θέλουν τα παιδιά; Διαστημική περιπέτεια, καλαμπούρια, αστεία, λογοπαίγνια, αγωνία και μυστήριο; Όλα τα βρίσκουν στο πανέξυπνο-μα και τρυφερό- αυτό βιβλίο του Ροντάρι. Και θα γνωριστούν με δυο αξέχαστα παιδιά: το Μάρκο και τη Μάρκους! Μη σας παραξενεύει που τα ονόματά τους μοιάζουν. Του αρέσουν αυτά του Ροντάρι, που μάλιστα έχει την τέχνη, έξυπνα, χωρία να το καταλαβαίνεις, να περνάει εδώ μέσα απ' όλα αυτά το μήνυμα του: ειρήνη.

Διεθνές Βραβείο Άντερσεν.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.