Normal view MARC view ISBD view

Τα παιδιά της άνοιξης : Μάρτης - Απρίλης - Μάης . Ιστορίες με τους δώδεκα μήνες / Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου.

By: Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- [Author, Illustrator].
Contributor(s): Γιατζόγλου, Χριστίνα, 19-- [Editor].
Material type: TextTextSeries: Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση · 12.Publisher: Αθήνα: Πατάκης, 1994Edition: 7η έκδ.Description: 39 σ. : εικ. · 21 εκ.ISBN: 9602933658 ΑΔΕΤΟ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία, Ελληνική -- Παιδικές ιστορίες | Εποχές -- Βιβλία για παιδιάDDC classification: 889.3 Other classification: ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΠΕΤ Summary: Στο βιβλίο «Τα Παιδιά της Άνοιξης», ο Μάρτης, ο Απρίλης, και ο Μάης, όμοια σαν τα παιδιά των ανθρώπων, αντιμετωπίζουν καθένα τα δικά του προβλήματα, τις δικές του τις δυσκολίες, χωρίς να παύουν να παίζουν και να γελούν, αλλά και χωρίς να παραλείπουν να μας θυμίζουν, με πρωτότυπο τρόπο, όσα γνωρίζουμε από την παράδοση για τους ανοιξιάτικους μήνες.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Διαφύλαξη
ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΠΕΤ (Browse shelf) 1 Available C3574

Βραβειο Ακαδημιας Αθηνων, 1984. Δευτερο I.s.b.n.: 960-293-393-3 (Δεμενο). Βραβειο Γυναικειας Λογοτεχνικης Συντροφιας, 1987.

Στο βιβλίο «Τα Παιδιά της Άνοιξης», ο Μάρτης, ο Απρίλης, και ο Μάης, όμοια σαν τα παιδιά των ανθρώπων, αντιμετωπίζουν καθένα τα δικά του προβλήματα, τις δικές του τις δυσκολίες, χωρίς να παύουν να παίζουν και να γελούν, αλλά και χωρίς να παραλείπουν να μας θυμίζουν, με πρωτότυπο τρόπο, όσα γνωρίζουμε από την παράδοση για τους ανοιξιάτικους μήνες.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.