Normal view MARC view ISBD view

Έξι παραμύθια / Γκριμμ (Αδελφοί) · μετάφραση Σαρίκας Ζήσης.

By: Grimm, Jacob, 1785-1863 [Author].
Contributor(s): Grimm, Wilhelm, 1786-1859 [Author] | Σαρίκας, Ζήσης, 1953- [Translator] | Hockney, David, 1937- [Illustrator] | Κυρτζάκη, Μαρία, 1948- [Editor] | Καλοκύρης, Δημήτρης, 1948- [Cover designer].
Material type: TextTextSeries: Αερόστατο · 12; Κλασικά βιβλία για παιδιά και νέους όλων των εποχών.Publisher: Αθήνα: Ύψιλον / Βιβλία, c1988Description: 62 σ. : εικ. · 23 εκ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- ΠαραμύθιαDDC classification: 833 Summary: Έξι από τα ωραιότερα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, που συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους συγγραφείς του κόσμου, σε μια ιδιαιτέρως φροντισμένη έκδοση. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD, με την αφήγηση των παραμυθιών. Οι τίτλοι των παραμυθιών είναι: "Η βασίλισσα των βατράχων", "Τα δώρα των νάνων", "Η Ραπουνζέλ", "Ο φτωχός και ο πλούσιος", "Η συναυλία των ζώων", "Η ωραία κοιμωμένη".
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΓΚΡ (Browse shelf) 1 Available C1847

Έξι από τα ωραιότερα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, που συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους συγγραφείς του κόσμου, σε μια ιδιαιτέρως φροντισμένη έκδοση. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD, με την αφήγηση των παραμυθιών.
Οι τίτλοι των παραμυθιών είναι: "Η βασίλισσα των βατράχων", "Τα δώρα των νάνων", "Η Ραπουνζέλ", "Ο φτωχός και ο πλούσιος", "Η συναυλία των ζώων", "Η ωραία κοιμωμένη".

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.