Normal view MARC view ISBD view

10 μικρές θαλάσσινες σταγόνες / Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη.

By: Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα, 19-- [Author].
Contributor(s): Φιλίππου, Αλέξανδρος, 19-- [Editor] | Ζαμπέλης, Πέτρος, 1939- [Editor].
Material type: TextTextSeries: Το σύγχρονο παραμύθι.Publisher: Αθήνα: Μίνωας, c1997Description: [46] σ. · 21 εκ.ISBN: 9602407354.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία, Ελληνική -- Παιδικές ιστορίεςDDC classification: 889.3 Other classification: ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΡΩΣ Summary: Δέκα μικρές θαλασσινές παιχνιδιάρικες σταγόνες, ένα ατελείωτο ταξίδι χαράς στην απέραντη θάλασσα, με ναύαρχους τα δελφίνια και ναύτες τους μικρούς σκανδαλιάρικους αστερίες, με χταπόδια να κάνουν πιρουέτες γύρω από χορτοφάγους καρχαρίες και φύκια να παίζουν κρυφτό με μεταξωτές κορδέλες... Δέκα μικρές θαλασσινές σταγόνες, όλο αλμύρα και κέφι, μια δροσερή βουτιά στη θάλασσα της φαντασίας. Ένα υπέροχο βιβλίο που στόχο έχει να ενισχύσει τις αναγνωστικές ικανότητες του παιδιού, να το βοηθήσει να καλλιεργήσει τη φαντασία του και να το φέρει σε επαφή με το φυσικό του περιβάλλον, ώστε να ευαισθητοποιηθεί σε οικολογικά θέματα.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΡΩΣ (Browse shelf) 1 Available C5424

Δέκα μικρές θαλασσινές παιχνιδιάρικες σταγόνες, ένα ατελείωτο ταξίδι χαράς στην απέραντη θάλασσα, με ναύαρχους τα δελφίνια και ναύτες τους μικρούς σκανδαλιάρικους αστερίες, με χταπόδια να κάνουν πιρουέτες γύρω από χορτοφάγους καρχαρίες και φύκια να παίζουν κρυφτό με μεταξωτές κορδέλες...
Δέκα μικρές θαλασσινές σταγόνες, όλο αλμύρα και κέφι, μια δροσερή βουτιά στη θάλασσα της φαντασίας.

Ένα υπέροχο βιβλίο που στόχο έχει να ενισχύσει τις αναγνωστικές ικανότητες του παιδιού, να το βοηθήσει να καλλιεργήσει τη φαντασία του και να το φέρει σε επαφή με το φυσικό του περιβάλλον, ώστε να ευαισθητοποιηθεί σε οικολογικά θέματα.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.