Normal view MARC view ISBD view

Το θαλασσόδεντρο / Σπυροπούλου - Σπανού Χρυσάνθη.

By: Σπυροπούλου-Σπανού, Χρυσάνθη, 19-- [Author].
Material type: TextTextPublisher: Αθήνα: Σύγχρονη Εποχή, 1988Description: [χ.α.σ.] : εικ. · 25 εκ.ISBN: 9602240059.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία, Ελληνική -- Παιδικές ιστορίεςDDC classification: 889.3 Other classification: ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΣΠΥ Summary: Ο Μαυρούλης ήταν ένα ψαράκι που περιπλανιόταν λυπημένο, γιατί τ άλλα ψαράκια που ζούσαν μαζί του πιάστηκαν σ ένα δίχτυ. Ο ψαράς όμως τ άφησε ελεύθερα κι ο Μαυρούλης τα ξαναβρήκε σ ένα λιμάνι όπου τα νερά του μέρα με τη μέρα βρώμιζαν. Έτσι, τα ψαράκια, αποφάσισαν να φύγουν από εκείνο το μέρος αν και γνώριζαν τους κινδύνους που θα συναντούσαν.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΚ/(ΕΛΛ)/ΣΠΥ (Browse shelf) 1 Available C1994

Οι Εικονες Ειναι Απο Την Ομαδικη Εργασια Παιδιων Νηπιαγωγειου Κατω Απο Την Επιβλεψη Της Χρυσανθης Σπυροπουλου - Σπανου. Το Πρωτο Αντιτυπο (1658) Ειναι Διαγραμμενο Λογω Φθορας. Χωρις Σελιδαριθμηση.


Ο Μαυρούλης ήταν ένα ψαράκι που περιπλανιόταν λυπημένο, γιατί τ άλλα ψαράκια που ζούσαν μαζί του πιάστηκαν σ ένα δίχτυ. Ο ψαράς όμως τ άφησε ελεύθερα κι ο Μαυρούλης τα ξαναβρήκε σ ένα λιμάνι όπου τα νερά του μέρα με τη μέρα βρώμιζαν. Έτσι, τα ψαράκια, αποφάσισαν να φύγουν από εκείνο το μέρος αν και γνώριζαν τους κινδύνους που θα συναντούσαν.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.