Normal view MARC view ISBD view

Οι διηγήσεις της Δευτέρας/ Ντωντέ Αλφόνς · μετάφραση Λυκούδης Μπάμπης.

By: Daudet, Alphonse, 1840-1897 [Author].
Contributor(s): Λυκούδης, Μπάμπης, 19-- [Translator] | Mignon, Philippe, 1948- [Illustrator] | Βουτσινά, Πόπη, 19-- [Editor] | Καλοκύρης, Δημήτρης, 1948- [Cover designer].
Material type: TextTextSeries: Αερόστατο · 5; Κλασικά βιβλία για παιδιά και νέους όλων των εποχών.Publisher: Αθήνα: Ύψιλον / Βιβλία, c1988Description: 88 σ. : εικ. · 25 εκ.Subject(s): Παιδική λογοτεχνία -- ΔιήγημαDDC classification: 843 Other classification: ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΝΤΩ Summary: Ο Γάλλος συγγραφέας Αλφόνς Ντοντέ γράφει μια λογοτεχνία βαθιά συναισθηματική και, παράλληλα, πνευματώδη. Τα γραπτά του είναι ευχάριστα και απλά στην πρώτη επαφή, αλλά κρύβουν από κάτω ένα θησαυρό που αποκαλύπτεται στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες. Οι Ιστορίες της Δευτέρας, από τα πιο γνωστά και αγαπητά γραπτά του, είναι χρονογραφήματα που έγραφε κάθε Δευτέρα στις εφημερίδες Σουάρ και Λ’ Εβενμάν.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Barcode
Books Books Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου
Κεντρική Βιβλιοθήκη
ΠΠ/(ΞΕΝ)/ΝΤΩ (Browse shelf) 1 Available C1843

Τίτλος πρωτοτύπου: CONTES DU LUNDI

Ο Γάλλος συγγραφέας Αλφόνς Ντοντέ γράφει μια λογοτεχνία βαθιά συναισθηματική και, παράλληλα, πνευματώδη. Τα γραπτά του είναι ευχάριστα και απλά στην πρώτη επαφή, αλλά κρύβουν από κάτω ένα θησαυρό που αποκαλύπτεται στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες. Οι Ιστορίες της Δευτέρας, από τα πιο γνωστά και αγαπητά γραπτά του, είναι χρονογραφήματα που έγραφε κάθε Δευτέρα στις εφημερίδες Σουάρ και Λ’ Εβενμάν.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.